Du som håndværker, skal bruge ClickFix!

Se hvordan det fungere i vores video:


Mangler du arbejde, eller vil du have mere arbejde

- Så er ClickFix dit nye yndlings værktøj.

1

Få arbejde der hvor du er lige nu og her

2

Se en video eller beskrivelse af opgaven

3

Køb adgang for kun kr.39,- pr opgave

Premiere
Tilbud
Job

Præmiere

Danmarks Premier på ny håndværker app hvor kunder kan se hvor du er i real time, eks du arbejder i Valby og slår dig online for tilbud på appen , kunder kan nu se du er i området og kan anmode dig via appen om et tilbud på håndværkerarbejde nu du alligevel er i området, det samme gælder arbejde her og nu. Kunde kan vedhæfte billede eller film til dig, samt tekst som du kan se inden du accepter at komme forbi for at arbejde eller give et tilbud, er det ikke noget for dig afviser du anmodningen og kunde kan anmode en anden håndværker der allerede arbejder i området. Appen kan også bruges business2business, eks du mangler hjælp kig i appen om der er håndværkere i området der er ledige der kan hjælpe dig her og nu.Vi regner med appen er helt færdig sidst i marts, men vi skal have håndværkere skrevet op til appen inden vi åbner op for brugerne, håber du vil melde dig på, du får så en meddelelse når app kan downloades, det er gratis at downloade appen både for bruger og business. Kun for firma med CVR.nr

Tilmeld dig appen

Tilbud

Det har gået Tina på i længere tid at hendes mand endnu ikke har fået lagt deres terrasse. Da hun holder fri i dag får hun en god ide, nemlig at logge ind på ClickFix appen, for at finde en tømre som har tid til at kigge på projektet samme dag hun har fri.

Tina finder en ledig tømre via ClickFix som allerede arbejder tæt på Tina's adresse den dag. Efter en kort dialog med håndværkeren på Clickfix appen, hvor hun får bekræftet at han kan komme samme dag og give et tilbud på opgaven, håndværkeren møder op hjemme ved Tina. Tina & tømreren aftaler en pris sammen , hvor efter håndværkeren kan gå i gang en af de følgende dage.

Tilmeld dig appen

Job

Du er VVS`er, og du har lige udført noget arbejde i Valby, hvorefter du har et par timer ledige. Du trykker derfor “gå online” på ClickFix appen. Alle brugere i nærheden af Valby kan nu se at du er tilgængelig, for derefter at tage kontakt til dig.

Og det er netop hvad Tina har valgt at gøre. Hendes toilet er gået i stykker i hendes lejlighed i Valby og hun har derfor desperat brug for hjælp. Hun har derfor downloadet ClickFix appen, hvor kun kan se at du er ledig i nærområdet.

Hun sender en besked til dig, hvor hun har inkluderet en video af toilettet og forsøgt at beskrive problemet på bedst mulig vis.

Du bliver herefter gjort opmærksom på Tinas besked via en push besked. Hvis opgaven er interessant for dig, så betaler du 39 ,- kr. for at tage kontakt til hende. Ellers kan du let afvise opgaven, og hun kan tage kontakt til en anden VVS`er i området.

Tilmeld dig appen

Vil du være en del af ClickFix?

Disse firmaer er allerede tilmeldt - dit kan blive det næste!